söndag 6 januari 2013

Trängselskattfusket redan igång i Göteborg

Trängselskattfusket har redan kommit igång i Göteborg. GP skriver om en man som åkt dit med dolda skyltar. I Stockholm där trängselskatten funnits ett bra tag har försöken till kreativt fusk med sprayer, skydd och liknande varit stort. Läs även andra artiklar om skatten: GP1 GP2 GP3 GP4 GP5 Läs även mina tidigare inlägg om trängselskatt i Göteborg.

1 kommentar:

  1. Är det någon ny mutskandal på gång mellan trafikkontoret och någon betongfirma eftersom trafikkontoret snart grävt hål och byggt flera pyramider i varenda gata. Detta måste kosta åtskilliga miljoner av våra skattepengar varje år!! Underhållet av fartguppen är så bristfällig att guppen orsakar punkteringar på däck och svåra ryggproblem för varubud, sophämtare, räddningspersonal och anläggningsarbetare som har sitt fordon som arbetsredskap. Varje inbromsning och gasning kostar miljön dubbla utsläpp. Vägverket vill bygga bort alla flaskhalsar för att få trafiken att flyta bättre. Stockholm och Malmö satsar massor av pengar på att bygga bättre vägar och gator för att minska utsläppen från fordonen. Stockholm har knappt en tredje del så många farthinder som Göteborg har ändå har Stockholm nästan dubbelt så många fordon registrerade än Göteborg. Vad vill de att man skall göra!? Folk kommer att beväpna sig för att ta sig fram till slut! Vad händer i Angered egentligen!? Här lägger man ner massor av skattepengar på att ta bort fyrfältsvägen som andra mindre städer än Göteborg bygger!! Man bygger bort mötesfri väg till mötesväg 2013. Vad är det för skämt!? Vad är det för inkompetenta människor som fattar dessa usla beslut?
    Såg att Volvo slutat göra sina reklamfilmer i Göteborg. Och det kan jag förstå!! Även filminstitut slutar att producera filmer i staden då ett kamera team ej kan färdas på gatorna i denna stad. Gupp på gupp på gupp på gupp. Nej dags att ta med sig företaget och flytta från Göteborg. Hoppas även Volvo överger Göteborg och blickar bortom Sveriges om inte värdens bilfientliga stad Göteborg. Det är bättre att skattepengarna från Volvo läggs på orter som kanske kan satsa och vara med i utveklingen på framtidens fordon i stället för att stjälpa Göteborgs eller Västsveriges största ekonomiska kassa ko.
    Systemet är så ruttet att endast ett företag premieras nämligen västtrafik med höjda biljettintäkter och högre omsättning. Men men!! politikerna i den styrelsen jobbar ju även på trafikkontoret!! Det är mutskandal om något! Ökade intäkter på västrafik leder till ökade löneintäkter för politikerna i kommunen!! Snacka om rutten kommun!! Fy f..n!!

    SvaraRadera